24 Mayıs 2012

Kızların Gözünden; Erkek Tipleri

Siz kızları kaça ayırıyorsunuz bilmem. Açık konuşmak gerekirse kızlarda pek erkekleri sınıflandırma diye bir şey yoktur. Ama ben kendi fikirlerimden yola çıkarak ufak bir liste oluşturdum bile.

Tatlı Serseri:

Bu model çok da kullanışlı olmamasına rağmen ilgi çekiciliği sebebiyle yeni ergenleşen kızların çok ilgisini çeker.En belirgin özelliği elindeki sigarası ve vucudundaki faça izleridir. Kızlar için çok matah bir şey sanılıp ilerleyen yaşlarda bir bok olmayacağı anlaşıldıktan sonra, aldatılmanın ya da aklını başına toplamanın etkisiyle cazibesini yitirir. Özellikle kendine değer verilmesini isteyen kızlarımızın tecihi bu yönde değildir.Ayrıca yaş büyüdükçe, belli şeylerin farkına varıp bir üst modele terfi edilir.Yani tatlı serseriler kibar ve kendine özen gösterip değer veren kızların tercihi değildir.



Acemi Aşık:

Bu erkeklerin en büyük tehlikesi kendine değer vermeyen bir kıza aşık olmaktır. Çünkü bu erkekler kızların ne olduklarını değil, olmasını istedikleri neyse onu görürler. Kızların en çok kullandığı erkek tipidirler. Aşk acısı çekip Facebook duvarlarını özlü sözlerle doldururlar. Genelllikle çoğu kılıbık diye nitelendirilebilir. Aşık oldukları kızı incitmemek ve soğutmamak için bir dediğini iki etmemeye çalışırlar. Kızlar da genelde bunalır ve onları terk ederler.


Sessiz ve Gizemli:

Bu arkadaşlar daha çok sessiz ve yalnız takılmayı severler. Büyük arkadaş grupları olsa bile en yakın en fazla 1 ya da 2 arkadaşı vardır. Gizemli takılarak kızları kendine çekmekte oldukça başarılıdırlar ve bazıları bunu kullanmayı iyi bilir. Fakat asosyal ve inek olanlarla karıştırılmamalıdır. Onlar kızların neye benzediğini 27 yaşında öğrenen o zamana kadar ilkel bilgilerle yetinen arkadaşlardır. Fakat sessiz ve gizemlilerin deneyimli ve usta bir görünüşleri vardır. O sessizliğin arkasında çok kızla edinilmiş onlarca deneyim olduğu sezilir.


Komik ve Sevimli:

Bu erkek başlıktan da anlaşılacağı üzere komik ve sevimlidir. Sorun ise onun sadece komik ve sevimli olmasıdır. O sessiz ve gizemli olma şansını çoktan yitirmiştir. Kızlar onu sadece kendilerini güldüren gruptaki komik çocuk diye adladırır. Onu bu hale getiren ise kızları güldürün telkininin bokunu çıkarmış olmasıdır.Kendi karakterinden çok espirileri ve taklitleriyle tanınması onun kişiliğini öldürür. Ciddi konuları onunla konuşmak bir hayli zor gelir göze. Kızları elde etmek için tek şansı belki de işe biraz karizma katmak olacaktır.


Acemi Delikanlı:


Bu arkadaşlar günlük yaşantımızda ne yazıkki sıklıkla karşımıza çıkan ve ciddi tehlikeler arz eden kişilerdir. Sebebi ergenlik ve hormonların etkisi ile bilimsel hiç bir deney ve gözlem sonucu açıklanamayan bazı davranış bozukluklarıdır. Bunlara en büyük örnek takma isimlerle adres alma "asi_jojuk97@hotmail.com"; cümlelerde Türkçe karekterler yerine "Q" ve "W" kullanma en sık rastlananlarıdır. Bu arkadaşların toplumda farkedilmekte zorlanmayıp, bir gruba ait olma çabası ile bu tarz hareketlere eğilim gösterdikleri düşünülmektedir. Fakat gruplarında fazla bayan olmadığından kızlara yaklaşmaları asılma, laf atma, hatta ekspert derecede öküzleşerek sözlü tacize kadar bilumum şekillerde gözlenebilir.

Bunların dışında bir çok alt grup mevcuttur fakat şu an onları yazmak için ne zamanım ne de, cümleleri toparlayacak takatim yok. En yakın zamanda tamamlamam ümidiyle . 

2 yorum:

  1. bilaaaaderrr yine yalan oldun yaaa :) nerdesin neler yaparsın iki bişey yap çık kamera karsısına bişeyler paylaş iki tivit at harbiden patlıcan olcan bu gidişle haa :D ama sosyal kısmı yalan olacak tabı internet ortamındaki :) beklerim paylaşımlarını bin bir ümitle saygılar

    YanıtlaSil
  2. Yorumu yapan arkadaş -acemi delikanlı-

    YanıtlaSil