23 Mayıs 2012

Burçlarına Göre Kızlar



Başak:



Çok hızlı düşünür ve bu yüzden hızlı karar verir güzel konuşur. Dilbaz desek daha doğru olur kelimeleri bir araya getirir. Bunun dışında   güzelin yanı sıra acı da konuşabilmektedir.Eleştirme özelliği de ağır basmaktadır Başak bakire Meryem’den gelen bir şeydir yani saflığı temsil etmektedir.

Sürekli en iyiyi arar mükemmeli aramaktadır kusurlar gözüne çok batar anlayacağınız. Bu nedenle ayıklama işlemi yaparak elinde bir şey kalmaz. Hani evde kalmış kızlar olur ya hep başak burcudur bunlar araştırmaya göre tabi ki de.Yani anlaşılması erkeği gibi pek de kolay değildir. Çok seçicidir. Eğer hedefinizdeki kız başaksa kolay gelsin…


Akrep:



 Hem kadın olsun hem akrep olsun aman aman desek yeridir. Dikkatli olun yani aslında bu planlı olmak anlamında değil ona yanlış yapmamak içindir. Akrep burcu çok iyi bir dosttur bütün sırlarınızı paylaşabilirsiniz o bunu kendinde tutacaktır büyük bir ihtimal. Büyük bir fedakarlıkla içtenlikle kötü günlerinizde yanınıza olacaktır. Eğer bir hata yaparsanız 180 derece dönecektir bu zaman can dostunuz değil düşmanınız olacaktır.

İnsanoğlu hata yapmaz ama sadece bilmeden yapılan hatalar olabilir. Bilmeden bile yaparsanız bu hatayı akrep burcu bunu tınlamaz ve karşılığını almak ister o güne kadar bekler.Elde etmesi zor fakat anlaşması kolaydır. Sadece ihanet ve yalana tahammülü yoktur. Ona herşeyi yaptırabilir…


İkizler:



İkizler burcunda olan kadın en değişken insandır. Küçük bir yaramaz çocuk gibidir ordan oraya sürekli koşar yaptığı yaramazlıklar şirindir. Çok keyiflidir bir renk cümbüşü gibidir adeta renk kuşağı gibidir. Bir ikizler kadını bin kadına değerdir nedendir bilinmez çünkü değişen bir özelliktedir. Onunla iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz çünkü o çok hızlı konuşabilir. Siz bir fikri anladığınız zaman o çoktan anlamış ve başka bir şeye geçmiştir.

Dolayısıyla ona ayak uydurmak biraz zor olabilir. İkizler burcu güzel konuşur bu konuşmalarıyla göklere çıkarabilir; ikizler kadını en çok sıkılıyorum kelimesini kullanabilir. Tam eğlenceden dönüyorsunuz o zaman sıkıldım diyebilirim. O yüzden hayat onun için bir oyun bahçesidir diyebiliriz. Böylesine enerjik bir kişiye ayak uydurmanız zor olabilir, fakat eğer aynı kafadaysanız çok eğlenirsiniz. Kısacası evcimen ve hantalsanız ikizler kızı size göre değil…


Yengeç:



Beklenmeyen bir durumdan sakınmak için tüm anlayış ve dikkatini ona yöneltir. Bu arada, çabalarının kendi yerini sağlamlaştırmak amacına yönelik olup olmadığını -her ne kadar Yengecin hırslı olduğu söylenemese de- düşünülebilir. Verdiği sözler yardıma hazırlığı, Yengecin duygusallığıyla oldukça ilgilidir. Paranın sokaktan bulunmadığını kabul etse bile, kendisine bir şeyler ifade eden insanlar ve ailesi için her şeyini feda etmeye daima istekli ve hazırdır. Diğer insanların sıkıntıları sizi üzer, ama olaya müdahale etmeden önce başka birinden yardım gelip gelmediğini ve yardımın türünü öğrenmeyi beklersiniz. Eğer bu yardım görünmezse, son dakika “kurtarıcı”sı olarak ortaya çıkar ve yardımlarınızı sunarsınız. Hep pasif olan ve her şeyin sonunu bekleyen bir yapıya sahip olan Yengecin, iş dünyasında hırslı olduğu söylenemez. Bozuk parayı bile doyum sağlayıcı bir şey olarak görmek, güvenlik ihtiyacından kaynaklanır.

Yengecin nadiren yaptığı dikkat çekici bir hareket insanı şaşırtır, o kendini arka planda tutarak sessiz ve derinden çalışır. Yapısından dolayı Yengeç bir şeye ulaşmak için geceyi beklemez. Ama verdiği kararlar önceden sezilmez. Önceden çok iyi hesapladığı caydırıcı hareketlerin fikrini değiştirmesine izin vermez. Bütün Yengeçler özel yaşamlarında olduğu kadar, mesleki yaşamlarında da çok kaygılıdırlar. Biraz daha soğukkanlılık, yararlarına olurdu, çünkü bilindiği gibi yeni pişen yemek, soğumadan yenmez. Yengecin değişken ruh hali, bir saatin dakikliği gibi düşünülebilir, çünkü her etapta Ay’ın etkisi altındadır. Diğer yandan Yengeçler, kendilerini koruyan kurallarla, kendilerinin veya başkalarının deneyimlerinden seve seve faydalanırlar. Bunun yanı sıra duygusal bir varlık olduklarından duygularının kendilerini yönetmesine izin verirler.

Örneğin, ilk karşılaşmada olumlu izlenim edindikleri insanlar hakkında kararlarını nadiren tekrar gözden geçirmek zorunda kalırlar. Duyguları çok kolay yaralanır. Yanlış bir kelime ile derinden sarsılır ve yuvalarına çekilirler. Haklı eleştirileri bile çok zor kaldırabilirler. Ona, dünyanın gerçeklerle çok az ya da hiç ilgisi olmayan resmini çizen güçlü fantezileri, onu hüzünlü iç dünyasının derinliklerine iter. Sık sık, kendine güvenli bir sığınak kabul ettiği geçmişe döner. Aile anlayışının kökleri de burada yatar. Yengeç erkeği de kadını da çok evcimendir. Ailelerini her şeyden çok sever ve kendilerini bunun için feda ederler. Diğer yandan Yengeç, parlak mizah anlayışı ile toplumda hemen fark edilen biridir. Her şeyden önce, gösterişli konuşmasıyla dinleyicileri etrafına toplar.

 Genelde ilgi odağı olmayı sever ve hayran olunmasa da kendisine saygı gösterilmesini ister. Bu ihtiyaç bütün hareketlerinin gerçek nedenidir.

Aslan:

 


Aslan kadını deyince hakikaten gözleri kamaştıracak al beni sefasına gösterişli her şeyi dramatize eden herkesi üzerine çeken biridir. Ay kadındır güneşte erkektir aslana baktığımızda güneş etkisi vardır. Aslan burcunu güneş yönetiyor. Güneş deyince bir hayat kaynağı aklımıza geliyor. Tıpkı aslan kadını da insana hayat verebilir yaşam enerjisi verebilir. Ama bu gösteriştir hayat sahnesidir aslanla birlikteyseniz oyunun içinde hissedersiniz kendinizi.

Bu burç rüya aleminde gibi hissettirir. Gerçekler acıdır o kadar renkli gelmez ve tembel bir ruh taşıyor aslında. İş yapmayı çok sevmez kraliçedir kendisine hizmetçi arar. Bu dominant ve kaprisli yanı onu anlaşılması zor biri yapabilir. Fakat iyi bir iletişimle bu sorun da aşılacaktır…


Balık:



Romantik hatta sanki kırılacak gibi bir yapısı vardır naziktir. Dünya aleminde yaşar gibi bir durumu vardır mahrum mahrum bakar. Balık burcu kadını iyi ilişkiye girebilir hikayeler yazabilir. Balerin olma özelliği vardır; kendi kararlarını çok ortaya korkar. Çocuğu için veya bir şeyler için yaşar.Eğer bu şey sizseniz ne mutlu size. Bunları kaybetme korkusu ağır basar.

Kendisini arka plana koyar genellikle yani böyledir. Bu nedenle bir bunalıma girebilirler alkole başvurabilir. En büyük sorunu kendini ikinci planda görmesi ve öncelik sıralamasını yanlış ayarlamasıdır. Balık kızı genelde ilişkilerde trip atan ya da çabuk küsüp çok etkilenen taraftır. Kolay bağlanır, çok pişman olur…


Boğa:





Dört ayak üstüne düşmek ister. Boğa biriktirmeyi sever makul en doğru şeyleri yapar. Maddi anlamdaki hayatı böyledir. Bu burç aşk hayatını sakin yaşar. Ama kuşku içerirse bu sakinlik yerini hiddete ve fırtınaya bırakabilir. Tersi pistir tabiri boğalar için uygundur. Terk edilmeyi ya da aldatılmayı kendilerine yediremezler. İntikamları acı olabilir.


Koç:



 Koç burcu “en” olmayı ister hep kendinden bahsedilsin ister asla da eleştirisel bir şeyler istemez.Mükemmel ve kıskanılan kişi olmak ister. Yanındaki erkeğin ona layık olması ve yanına yakışması çok önemlidir. Hemen surat asar kaşları çatar çok neşeli hali hemen kaybolur. Aslında çok cazibelidir; koç burcunda özellikle adrenalin çok önemlidir. Bir numaralı olmak hep arkasından geleni takip ettirmek hiç laf dinlememek kendine özgü olmak ister.Dik başlıdır. Otoriteye gelemez. Kıskançlığa ve baskıya tahammülü yoktur.Fakat gerçekte aşık olduğunda son derece sadık; eline bağlı bir kadına dönüşür.

O hep dışarıdadır sosyaldir canlıdır heyecanlıdır.

Kova:

Kova kadını evet hakikaten hayran olunacak burçlardan birisidir. Akıl bu kadına gelmiştir. Zekasıyla herkesi kendisine hayran bırakır çevresini güzel kılar. İnsanlık için bir şeyler yapacaktır; hep geleceğe bakar. Hep öğrenmenin peşindedir; yeniliğe açık olan burc kova burcudur. Geleceğimizi oluşturan anneler kova kadını burcudur.  Asla aptallıklar yapmaz akılldırlar ve mantıklı hareket ederler. Duygularını kontrol etmeyi kolay başarırlar. İlişkilerde yılışan ve çok romantik takılan erkeklerden hoşlanmazlar. Biraz daha onu zekasıyla ve aklıyla kendine hayran bırakacak kültürlü erkekleri severler. Bilimsel bir konu hakkında saatlerce konuşmak onları mutlu eder. Vakitleri çok kıymeylidir ve iyi değerlendirmek isterler. Zaman kaybettirecek kişilere hayatlarında yer vermezler.

Ama tek bir kusuru vardır fazla sevgisini bir türlü odaklayamaz. Mantığı duygularını bastırabilir.Bu nedenle evlenmeyebilir ya da bir kişiye uzun süre bağlanamayabilir.


Oğlak:



 Görsel olarak hayata bakış açısı güzeldir. Hemen akla iş ve para gelir; zamana değil mekana değer verir. Bu kadın; esmer yüzlerini değiştirebilir yani şeytanlığa döndürebilir. Oğlak burcu alışverişteyken aile 4 kişiyse 4 dolma alır. Gariptir beşincisini almaz ekonomik olarak planlıdır.Müsrifliği sevmez. Sevenleri de sevmez. Oğlak kızıyla anlaşmak için aileye değer vermek ve bencil olmamak önce gelir. Ekonomik davranmak ve bilinçli olmak onu etkileyebilir. Düzeyli ve samimidir. Doğru olduğunu düşünmediği fikirleri körü körüne takip etmez.


Terazi:



Eveettt … geldik benim burcuma. Terazi kadını sempatik ve esprilidir. Aşka açıktır. Düzensiz, vasat, saldırgan hareketlerden hiç hoşlanmaz. Çok dışa dönüktür. Birlikte olduğu erkek için yapmayacağı şey yoktur. Hiçbir fedakarlıktan kaçınmaz. İlişkilerinde tarafsız, yumuşak başlı ve dengeleyicidir. Bir erkeği nasıl baştan çıkarması gerektiğini çok iyi bilir. Fikirleriyle de öne çıkan bir burçtur. Düşüncelerini paylaşan partnerler arar. Çok seçicidir. Flört etmeye bayılır. Birlikte olacağı kişinin özgür ve rahat olmasını sever.

Terazi Burcu Kadını Yardımseverdir

Sevdiği insan anynı zamanda uyumlu ve geçimli biri olmalıdır. Partnerinin yanında rahat olmak ister. Yardımseverdir. Sizin de en zor anınızda yanınızda olacaktır. Hareketli ve cana yakın erkekleri sever. Bir Terazi kadınını baştan çıkarmak istiyorsanız hoşgörülü, özgür ruhlu ve flört etmeyi seven biri olmalısınız.
 Zorlamaya ve baskı altında kalmaya tahammül etmez.

Sakin bir Terazi kadınını istemediği bir işi yapması için zorlamayın.

Terazi Burcu Kadını Sıkıntıya gelemez

Çevresinde ona ilgi gösteren bir erkekten sıkılırsa terk etmek için dakika düşünmez . Dürüst ve tutarlı erkeklerden hoşlanır. Tavırları ve söylemleri çelişki içinde olan kişilere güven duymaz. O açık ve net kişilere güvenir. Bu burç kadınına asla yalan söylemeyin ve olayları farklı anlatmayın. Entrikalarla dolu bir ilişkiyi kaldıramaz ama kendi ufak tefek entrikalara ve partnerini denemeye bayılır. Onu baştan çıkarmak için çok iyi niyetli olmalısınız. Terazi kadınının güzelliği dillere destandır. Mantıklı düşünen bir kadındır. Hatta bazen sevdiği adamın bir adım önünde yürür. İlişkide sadakat ve şefkat ister.

Terazi Burcundaki Kadın Zor kadındır

Yalnızlığı hiç sevmez. Siz de elinizden geldiğince onu yalnız bırakmamaya çalışın. Yeniliklere çok açıktır. Çok kıskançtır. Onun yanında başka birine ilgi gösterirseniz yandınız. Bir Terazi kadınıyla birlikte olmak çok zordur. Çünkü rüyaların kadını Terazi'yi ipek ve kadifelere sararak yaşatmalısınız. Aşksız yaşayamaz. Bir ilişkiye başlarken ince eler sık dokur. Elini attığı her işte başarılı olan Terazi burcu kadınına hediye alırken çok iyi düşünmelisiniz. Çünkü her hediyeyi beğenmez. İlginç takıları ve bakım ürünlerini sever. Kültür sanat aktivitelerinden, konserlerden çok hoşlanır. Dans etmeyi, müzik dinlemeyi çok sever.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder