16 Mayıs 2012

İlişkinin Yapıtaşı "SMS"

SMS, yani herkesin anlayacağı dilde "mesaj", günümüzde bir ilişkide  en çok yer tutan şeylerden biri. Özellikle yüzyüze görüşmelerden çok mesajlaşmak bunun önemini daha da arttırıyor. İnsanlar mesajlarında karşısındakine yüzyüzeyken söylemeye cesaret edemediği şeyler söyleyebiliryor. Muhtemelen bu da yapılan en büyük hatalardan biri. Bazı çiftlerde ise durum daha farklı. Monotonlaşan bir ilişkide iki kişinin muhabbeti "canım nasılsın iyimisin. eee" den öteye gidemiyor.

Mesajlaşmak aynı zamanda çekingen erkeklerin de o çekinden halden evrim geçirmelerini sağlayabilen mucizevi bir olay niteliğinde. Bu durumun cevabı hala çoğu bayan tarafından çözülememiştir.

Herneyse gelelim konumuza. Şimdi siz eğer nasıl mesajlaşacağınızı bilirseniz, bir kızı elde etmeniz ve elinizde tutmanız da o kadar kolay olacak.


Kızın Kuklası Olmayın!

Hiçbir erkek kıza ona karşı aşırı ilgi duyduğunu belli etmek istemez. Öyle istiyorsanız bile muhtemelen pişman olacaksınız o yüzden istemeyin olur mu?
Bunu mesajlaşırken farkettirme olasılığınız çok yüksek o yüzden bir kaç ipucu size yardımcı olabilir.


Uzun mesaj yazmayın.


Uzun mesajlar "söylemek istediğim çok şey var ve sana karşı olan ilgimi kontrol edemiyorum" demenin üstü kapalı halidir. O yüzden mesajlarınızı kısa tutun. Gereksiz detaylara girmeyin.



En az 1 dakika!


Kızın mesajlarına herzaman acele cevap vermeyin . Biraz zaman geçsin öyle yazın ama dikkat edin ne diyeceğini bilemeyip saatlerce düşünüyor izlenimi uyandırmayın. Her zaman geç mesaj atan biriyle kimse mesajlaşmak istemez! o yüzden dozunu kaçırmayın.




En Fazla 5 dakika!


İstisnalar hariç bir kız en fazla 5 dakika içinde mesajınıza geri dönmüyorsa bilin ki mesajlaşmak için doğru zaman değil. Ondan mesaj gelene kadar mesaj atmayın.


Kızların mesajlarına anlam veremiyor musun? Sorun değil, senin için : 'Kızların Gizli Mesaj Dili'

3 yorum:

  1. Yazın gayet güzel olmuş. Sms de daha iyi hissetmenin sebebi karşında donuk bir suratın olmaması... Duygusal gözlere nadir rastlanır. Göremeyince sms ile sadece hayal ederek duygusal havaya girilebiliyor.

    YanıtlaSil
  2. Ya sen kimsin nasıl birisin hayran kaldım. Süpersin kesinlikle çok hoşuma gitti, uzun bir ilişkiden çıkmıştım çok uzun, bir kıza nasıl yaklaşılır unutmuşum. Hoşlandığım bir kız var ilk randevu tamam her şey güzel gitti burdan sonra saçmaladım. Ama sayende toparlayacağım bütün yazılarını okuyorum :) Çok teşekkürler.

    YanıtlaSil