20 Haziran 2012

İlginin Bokunu Çıkartmama Rehberi

Bu yine siz beceriksiz erkeklerin çoğu zaman hata yaptığı yerlerden biri. Zaten mükemmel olsanız bunları yazıyor olmazdım değil mi?

Aslında bu konuda sizi suçlayamam. Karşınızda mesaj atarken bunalttığınızdan,  atmasanız ilgisiz kaldığından yakınan varlıklar olduğunu hesaba katarsak sizin hiç suçunuz yok. Konusu açılmışken eğer okumadıysanız nasıl mesajlaşmanız gerektiğini anlatan kısmı okuyun, öyle devam edelim. (bkz: İlişkinin Yapı Taşı SMS)

Zaten ilişkinin büyük kısmının yürütüldüğü mesajlarda nasıl davranmanız gerektiğini bildiğinizi varsayarak büyük yol aldığımızı söyleyebilirim.

İlgini dozunu iyi ayarlayabilmeniz için kız arkadaşınızı iyi tanıyor olmalısınız. Mesela bazı kızlar erkek arkadaşları nerede olduklarını merak ederken bundan mutlu olurlar fakat bazıları ise bunu gereksiz bir kısıtlama olarak görürler. Sizinkinin hangisinden hoşlandığını keşfetmek size kalmış. Ama sakın bunu ona sorarak öğreneyim demeyin.

Bunu öğrenmek için en iyi yol bir yere giderken ona haber vermek. Fakat bunu gözüne sokarak yapmamalısınız.

Diğer bir konu ise erkeklerdeki dinleme zorluğu. Kızları dinlemek neden sizin için bu kadar zor ki? Ben nedenini söyleyeyim. Yanlış kız seçiyorsunuz. Bu yüzden de muhabbeti sizi sarmıyor ve onunlayken sıkılıyorsunuz. Eğer kendiniz için doğru kişiyi seçmiş olsaydınız saatlerce yüz yüze veya telefonda sıkılmadan konşabilirdiniz.

Fakat siz bunlar olmamasına rağmen karşınızdakinin ideal kız olduğunu iddia ediyorsanız diyecek bir şeyim yok. O zaman muhabbetinizi "naber aşkım?" " iyiyim canım sen?" in ötesine taşımanız için yardıma ihtiyacınız olabilir. Çünkü bu yaptığınızın adı ilgi göstermek değil, sevgili olduğunuzu hatırlatmak.






Fakat eğer beraber eğlemnceli vakit geçirir boş vakitlerinizi anılara dönüştürürseniz böyle bir sıkıntınız olmaz. Yani beraber pikniğe gitmek, film izlemek , İZLEMEK,  günü birlik gezilere katılmak hatta sahile gidip çekirdek çitlemek ile on olan ilginizin göstergesidir. Daha fazlasına gerek yok...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder