20 Haziran 2012

Kızların Dikkatini Çekmek

Bir toplulukta kızlarla iletişime geçmenin en temel yolu öncelikle dikkatini çekmekten geçer. İnsanlar arasında varlığını bile bilmediği biri kimseye ilgi çekici gelmez, bu yüzden de tanışmak istemez.

Şimdi şu sıkıcı anlatım yolunu bırakıp size nasıl dikkat çekeceğiniz kısmına geliyorum. Dikkat çekmekten kastımızın olumlu yönde olduğunu hatırlatayım..

Öncelikle dikkat çekmenin en basit yolu  anlatılacak bir şey yapmış olmaktır. Mesela arkadaşlarınla gittiğin bir ortamda onun arkadaşlarıyla iletişim kurman için en kolay yol arkadaşında yaşadıklarınızdır. Eğer bunlar anlatılmaya değer şeylerse o orada anlatır ve senin de iletişimin kolaylaşır. Tabi daha önce tavladığınız kızlar ya da geçen gece içkiyi fazla kaçırıp birbirinizin üstüne kustuğunuz gibi olaylar bunların içine girmez.


Evet bu tarz şeyler dikkat çekmeni sağlayabilir ama biraz bokunu çıkartmış olursun. Daha çok 'achieve' ettiğin olaylardan yani başarılarından söz ettirmek karşı cinsin gözündeki saygınlığını arttırır. Örneğin hangi üniversiteyi bitirdiğin ya da spordaki başarıların, iş yerindeki başarıların.Bunların hiç birine sahip olmayan sadece kız tavlamamk isteyen boş bir insansan en kısa zamanda kızların da ilgi duyaağı bir hobiye başlamanı öneriyorum.




Fakat eğer bulunduğun ortamda tek başınaysan geriye tek bir çare kalıyor. Ağlamak... Evet saçma ama etkileyici bir yöntem. Eğer kızları etkilemek için kılıktan kılığa girmeyi kabullnmişsen bu çok da zor olmamalı . . .  Ağlayan erkekler kızlardaki merhamet ve şefkat duygusunu açığa çıkartır. Sen bir köşede otururken elbette bir kız gelip nedenini soracak.. Neden mi ağlıyorsun? ... Ahhh.. Köpeğin öldü. Kızların çoğunun tav oldukları nokta. Eğer köpeklerden hiç anlamıyorsan bilgili bir kıza denk gelmen ortamın gidişatını bozabilir. O yüzden olmayan bir akrabanı da söyleyebilirsin. Ya da kimsenin senle ilgilenmediğini ve hayatta çok yalnız kaldığını..
<----Şunun tatlılığına bak. ( eğer sana da tatlı geliyorsa sen baştan kaybetmişsin. )

2 yorum:

  1. yaa ben isin su kismini ''<----Şunun tatlılığına bak. ( eğer sana da tatlı geliyorsa sen baştan kaybetmişsin. )'' anlamadim

    YanıtlaSil
  2. Adam ne kusmuş arkadaş

    YanıtlaSil